При сблъсъци с голяма група мигранти по време на премахване

...
При сблъсъци с голяма група мигранти по време на премахване
Коментари Харесай

15 служители на реда пострадаха при сблъсъци с мигранти във Франция

При конфликти с огромна група мигранти по време на унищожаване на незаконен палатков лагер в община Кале в Северна Франция са потърпевши 15 чиновници на правоохранителните органи. Това заяви в Туитър полицейското поделение на Националния съюз на самостоятелните профсъюзи, съобщи БГНЕС.

„ Тази заран след унищожаване на лагер с мигранти пострадаха жандармеристи и седем чиновници на Републиканските отряди за сигурност “, се споделя в известието. По-късно беше направено уточнението, че по предварителни данни ранените са 15 индивида, 14 от които са приети в болница с разнообразни контузии. „ Един от тях е с изкълчено рамо, а различен евентуално има фрактура на пищяла “, се споделя в известието.
Полша заяви за 48 мигранти, арестувани на границата с Беларус
Граничната работа на Полша заяви, че е предотвратила нелегално секване на беларуско-полската граница на към 50 мигранти. „ За...
Прочети повече
Радио „ France Bleu “ оповестява, че случаят се е случил към 10:00 ч. локално време. Отначало извеждането на жителите на палатковия лагер е протичало умерено, само че в зоната, където мигрантите били качвани в полицейски камиони, се стигнало до конфликт.

Намиращите се на мястото на случая 60 служителя на реда и жандармеристи оповестяват, че към 100 мигранти са ги нападнали и почнали да хвърлят по тях павета, които донесли в торби. Източник на правоохранителните органи оповестява, че нападението е било „ необикновено грубо “. Сблъсъците траяли към час, а чиновниците на реда били принудени да употребяват сълзотворен газ и гумени снаряди от специфични гранатомети.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР