При съвместна акция на прокуратурата и СДВР са задържани трима,

...
При съвместна акция на прокуратурата и СДВР са задържани трима,
Коментари Харесай

СДВР и отряд „Кобра“ хванаха трима автокрадци със знакови прякори

При взаимна акция на прокуратурата и Столична дирекция на вътрешните работи са арестувани трима, престъпно проявени автокрадци със знакови прякори , оповестиха от столичната полиция.
 
 автокрадци Министерство на вътрешните работи
Мъжете са на възраст 47, 49 и 32 години, като при задържането е дин от тях направил опит да избяга , при което се присъединили и чиновници на бранш „ Специализирани тактически дейности – Кобра “ и отдел „ Специализирани полицейски сили “ при Столична дирекция на вътрешните работи. 
 

В хода на следствието са събрани неоспорими доказателства за незаконната им активност, включително ДНК експертизи, показват от Министерство на вътрешните работи. При претърсвания на адреси, населявани от арестуваните са открити и конфискувани механически устройства за привеждане в придвижване на коли , устройства вид „ запушалка “ за заглушаване на GPS сигнали , както и крадени регистрационни табели , употребявани за транспортиране  и укриване на откраднатите коли.

По неоспорим метод е открито, че тримата незаконно са  лишили два автомобила, създадени 2019 – 2022 година Двете коли са открити укрити - едната в особено нает за задачата гараж, а другата сред жилищни блокове. В хода на документиране на незаконната им активност е открито, че двама от арестуваните са били задържани и през месец април и май, тази година, директно откакто незаконно лишили леки коли, създадени през последните две години.
 автокрадци Министерство на вътрешните работи

След отчет на събраните материали по формираните досъдебни производства в прокуратурата, тримата са привлечени като обвинени за осъществените закононарушения и са им наложени ограничения „ задържане под стража “ за период до 72 часа .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР