При проверката е установено едно лице, което се е затворило.

...
При проверката е установено едно лице, което се е затворило.
Коментари Харесай

СДВР за акцията у Тихомир Василев: Установен е казан за ракия

При инспекцията е открито едно лице, което се е затворило. Обектът е под притежател на ЧЕЗ, след което лицето е отворило единствено. При инспекция е открит котел за ракия, в протокола е записан котел за ракия. Не е имало други лица. Това споделиха на брифинг в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи.

" В Девето районно е получен сигнал за нелегално разпространяване и произвеждане на акцизни артикули без бандерол в трафопост в " Обеля ". При инспекцията е открито едно лице, което се е затворило в обекта. Трафопостът е благосъстоятелност на ЧЕЗ. Категорично декларирам, че не е имало разтрошаване или ключарска помощ. Установен е котел за ракия. Човекът е написал в доброволния протокол, че предава котел за ракия ", споделиха от Министерство на вътрешните работи.

" Не са осъществени никакви претърсвания и изземвания по Наказателно-процесуален кодекс. Мъж е, брат е на индивида, който се загатва в изявленията, само че той няма нико общо с брата и майката, които се загатват. През 2012 година има престъпна регистрация. Няма досъдебно произвеждане, всички дейности са осъществявани по ЗМВР. Само котел за ракия е открит. Проверката е докладвана в Софийска районна прокуратура ", обясниха от Столичната дирекция.

В акцията няма открити опиати. Тя е извършена по линия на разпространяване и произвеждане на акцизни артикули.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР