При проверка в Електронния регистър за домашни кучета в Пловдив,

...
При проверка в Електронния регистър за домашни кучета в Пловдив,
Коментари Харесай

В Северен 200 пловдивчани не са платили такса куче

При инспекция в " Електронния указател за домашни кучета в Пловдив ", се откри, че над 300 са притежателите на домашни кучета, отглеждани на територията на регион “Северен”, които са неизрядни по повод пререгистрацията на своя любим. Близо 200 от тях са пропуснали да заплатят годишната " такса куче ", която е наложителна според наредбата на чл.116 от Закона за локални налози и такси.

Припомняме, че размерът на " такса куче " за Пловдив е 30.00 лева Липсата на документ, доказващ годишната пререгистрация на кучето, може да докара до санкция за притежателя /200 лева./, ако при разходка в парка или междублоковото пространство, се натъкнете на инспекция от чиновниците на Общинска защита или Пловдивски общински инспекторат.

Администрацията на регион “Северен” приканва всички притежатели на домашни кучета, които към момента не са ги записали в общината и не са заплатили " такса куче ", да го създадат на място: бул. „ Цар Борис III Обединител” № 22А, отдел ”Екология и чистота”, всеки работен ден от 8:30 до 17:00 часа.

Част от притежателите на домашни кучета, ще получат и писмени уведомления за дължимите към администрацията суми.
Припомняме също по този начин, че сумите събрани от " такса куче " според българското законодателство се разходват за действия, свързани с преодоляване популацията на безстопанствените кучета.
тагове регион " Северен " такса " куче " глоби
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР