При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицай се

...
При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицай се
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал полицаи, скочи от втория етаж на болницата в Стара Загора

При осъществяване на проучвания арестуваният за нахлуване над служител на реда се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение. Същия е получил голям брой контузии и е настанен за лекуване в УМБАЛ “Проф. доктор Стоян Киркович “ Стара Загора, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

БГНЕС напомня, че Районната прокуратура на Стара Загора следи досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета на полицейски орган при или във връзка осъществяване на службата му.

Става въпрос за случая от понеделник, при който 25-годишен мъж рани трима служители на реда край Стара Загора. До нападението се стигна, откакто мъжът почнал да буйства в рейс по линията Стара Загора - Сливен. Той опитал да счупи стъкло и да скочи от транспортното средство. Тогава водачът се обадил на 112. Пристигналите на място трима служители на реда от Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора пробвали да го озаптят и арестуват, само че той със сгъваем нож нанесъл леки пострадвания в региона на главата на двама от полицейските чиновници.

25-годишният бил откаран в ЦСМП-Стара Загора за обзор и освидетелстване от психиатър. Полицейските чиновници били откарани в същото лечебно заведение, където били обслужени амбулаторно и освободени без заплаха за живота. При прегледа било открито, че и третият полицейски чиновник бил получил телесно увреждане – разтежение на коленни връзки на левия крайник./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР