При потегляне удря намиращата се на пътното платно пред автобуса

...
При потегляне удря намиращата се на пътното платно пред автобуса
Коментари Харесай

За Това Още Никой Не Говори. Смърт Почерни Събора На Бсп В Бузлуджа

При тръгване удря намиращата се на пътното платно пред рейса 85-годишна жена от град Никопол, която пада на пътя. Същата е превозена в МБАЛ-Габрово, където е открито, че е получила фрактури на пети и шести шиен прешлен и фрактури на седем ребра, без заплаха за живота. По-късно обаче се оказало, че контузиите й са смъртоносни, защото към 17.00 часа е получено известие от ОДМВР-Габрово, че потърпевшата е умряла в МБАЛ-Габрово. Водачът на рейса е тестван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът е негативна. В районно управление (на МВР) – Казанлък е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.1, писмен знак “в ” от Наказателен кодекс.

От полицията оповестиха и за различен случай, разиграл се на Бузлуджа по време на събора на Българска социалистическа партия. Става въпрос верижна злополука с три рейса. За благополучие при случая няма потърпевши. „ На 28.07.2018 година към 15.50 ч. на третокласен път 5005, км.8+800, връх Шипка-връх Бузлуджа, при въведени краткотрайни ограничавания на придвижването по отношение на мероприятие, в колона се е движел рейс „ Ивеко ”, ръководен от 56-годишен мъж от град Монтана, като при тръгване е изгубил надзор над рейса, почнало е придвижване на заден ход и е блъснал спрелия зад него рейс „ Мерцедес ”, който се привежда в придвижване и е блъснал спрелия зад него рейс „ Гюлерюз Троя ”, като настава ПТП с материални вреди.

Водачите са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, като пробите са негативни и на тримата. В районно управление (на МВР) – Казанлък е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.1, писмен знак “а ” от Наказателен кодекс. “, разясниха от Министерство на вътрешните работи. В деня преди събора, петък, рейс с младежи-активисти на социалистически партии от няколко балкански страни, които участваха на кръгла маса в Казанлък, катастрофира на път за връх Шипка.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР