При полицейска акция на пловдивската Криминална полиция е задържан 38-годишният

...
При полицейска акция на пловдивската Криминална полиция е задържан 38-годишният
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор задържан с килограм марихуана, арестуваха и доставчика му - Галагана

При полицейска акция на пловдивската Криминална полиция е арестуван 38-годишният Димитър Чуренлиев с огромно количество марихуана, като на идващия ден служителите на реда са арестували и 52-годишният Стоян Петров по прочут като Галагана, обвинен че е доставил стоката, научи TrafficNews.

Преди няколко дни Чуренлиев е бил спрян с таксито си, като вътре полицията е разкрила 1кг марихуана. По данни на криминалистите, опиатът е бил доставен от Галагана, който съгласно осведомени от доста години се занимава с развъждане на марихуана.

Стоян Петров- Галагана е прочут на наркосредите още през 2007, като при профилирана полицейска интервенция, след гонене по централните пловдивски булеварди, той и двама мъже са били арестувани с пратка от 20 кг каптагон на стойност 700 000 лева Арестът е бил същински екшън, те са оказали опозиция и са блъснали един от полицейските коли с БМВ-то, в което са пътували. При задържането третият от проведената незаконна група е съумял да избяга и е задържан по-късно. При последвалите обиски в един от претърсваните домове е била открита сума от към 4000 евро.

Също по този начин Петров постоянно е засичан в компанията на таксиметровия необут Стефан Балимезов, който е с дебело престъпно досие.

Таксиметровият шофьор- Димитър Чуренлиев



Стоян Петров- Галагана



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР