При пътнотранспортни произшествия, възникнали поради несъобразена скорост и шофиране под

...
При пътнотранспортни произшествия, възникнали поради несъобразена скорост и шофиране под
Коментари Харесай

Шумен плаща хиляди левове заради недобросъвестни шофьори

При пътнотранспортни катастрофи, зародили заради несъобразена скорост и шофиране под влияние на упойващи субстанции, са породени материални вреди на стойност към 15 хиляди лв. на територията на община Шумен през последната седмица, оповестяват от общинския пресцентър.

Тази нощ на кръстовището на бул. "Мадара " и ул. "Добруджа " в регионалния град лидер на лек автомобил "Фолксваген голф " с директни номера е разрушил светофарната уредба. Възстановяването на оборудването ще коства не по-малко от 6 хиляди лв., означават от пресцентъра на общината.

От там напомнят, че предходната неделя сутринта, на шуменския бул. "Симеон Велики ", пийнал лидер е разрушил три осветителни стълба на обща стойност 6 хиляди лв.. Серия от погроми на пътно транспортната инфраструктура в града е имало и сред Коледа и Нова година.
Сумите, които заплаща общината за възобновяване на разрушеното от недобросъвестни водачи са съществени, а процедурата по възобновяване на средствата е извънредно тежка и продължителна, допълват от общинския пресцентър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР