При първото си живо включване в социалните мрежи гимнастичката Цвети

...
При първото си живо включване в социалните мрежи гимнастичката Цвети
Коментари Харесай

Гимнастичката Цвети Стоянова отново на косъм от смъртта

При първото си живо включване в обществените мрежи гимнастичката Цвети Стоянова описа, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека.
" Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", стартира описа си Цвети Стоянова в Instagram.
Припомняме, че преди 5 години Стоянова, в който живее, само че за благополучие оцеля, въпреки и с голям брой пострадвания. Тогава грацията лежа няколко месеца в " Пирогов " след животоспасяващи интервенции.
" Тръгвам да прекосявам на голяма пешеходна пътека. Виждам, че се е засилил рейс и заставам на пешеходната пътека, не потеглям. Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз потеглих и тъй като съм съзнателен жител взех решение да се забързам в пресичането си. Един човек потегли да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и съумях да се върна. Човекът наби спирачки, а индивидът зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм ", споделя тя и прибавя, че е била в потрес от обстановката.
Гимнастичката описа, че преди месец тя била от другата страна -като шофьорка и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека. " Извиних ѝ се 100 пъти, само че не слязох да ѝ кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя гимнастичката.
" Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", декларира тя.

Вижте тази обява в Instagram.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР