При опрощаването на дълг към държавата от 8 млн. лв.

...
При опрощаването на дълг към държавата от 8 млн. лв.
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Откога етническият мир се крепи на дълговете на мюфтийството

При опрощаването на дълг към страната от 8 млн. лева на Главното мюфтийство става въпрос само и единствено за договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” журналистката Велислава Дърева .
На първо четене: Опростиха дълг от 8 млн. лева на Главното мюфтийство По тематиката се стигна до развълнуван спор в пленарната зала
„ Бях изумена от скандалното държание на основния мюфтия през вчерашния ден, който на въпрос дали мюфтийството има 4700 парцела и доход от 30 млн. лева на година отговори, че не се занимава със счетоводни сметки и сподели в прав текст: „ Бъдете признателни, че не сме ви спретнали едно Косово”. Откога етническият мир се крепи на неплатените отговорности на основното мюфтийство”, разяснява Дърева.
Главният мюфтия след срещата при премиера: Приходите от парцелите не са задоволителни Важно е да запазим мира, знаете какво стана в другите страни в района, разгласи Мустафа Хаджи
Тя напомни, че декември предходната година въпросът с задълженията на мюфтийството е бил обсъждан в отрасловата парламентарна комисия и е било отхвърлено настояването за опрощаване на отговорностите.

По думите ѝ става въпрос за чист рекет от страна на Движение за права и свободи.

„ Искам да припомня на Борисов, че който подписва покупко-продажби с Движение за права и свободи, постоянно заплаща доста скъпо. Движение за права и свободи постоянно е част от триумфа и в никакъв случай част от неуспеха. Движение за права и свободи постоянно е победител с спечелилите и не е губещ с губещите. Това е реалност през последните 30 години”, обърна се Дърева към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР