При Новолуние имаме Слънцето в съвпад с Луната, което е

...
При Новолуние имаме Слънцето в съвпад с Луната, което е
Коментари Харесай

Новолуние в Дева

При Новолуние имаме Слънцето в съвпад с Луната, което е мощна комбинация от двете най-силни небесни тела в астрологията. Раждането на новолунието ще ви остави доста фокусирани и стимулирани да извършите задачите си и да отговорите на високите си упования.

Новолунието съставлява началото на нов цикъл. Цикълът на Луната нормално продължава 28-29 дни. И сега на новолунието, Луната е невидима, разтваря се в лъчите на Слънцето.

Новолунието се случва в земния знак Дева сутринта рано на 15 септември в 04:40ч в 22-я градус. След третия ден на новолунието се появява дребен тъничък полумесец и по-късно Луната стартира постепенно да пораства, пораства до пълнолуние. Това, което заявяваме по време на новолуние, също стартира да пораства. Обикновено стартира да „ пониква “ в живота ни, т.е. новолунието е нагледно казано, времето за засяване на семена. Новолунието ни прави по-осъзнати и съзерцателни.

На новолуние се появява нов подтик, обмисляне на дейности, стремежи, планове и фантазии. Много евентуална сила се натрупва в тялото и постоянно може би сте забелязали, че изпитвате мощно предпочитание да накарате нещо да се случи, да започнете нещо. Трябва да се знае и помни, че по време на новолуние е доста добре да мечтаете, да планирате, да записвате, само че също по този начин е добре да действате съответно, да предприемете някои стъпки.

Транзитът на Слънцето в съвпад с Луната при новолуние се концентрира върху най-личните области на живота. Ще обърнете повече внимание на дома, възприятията, страстите и интимните връзки. Обръщайте внимание на детайлите. Направете инвентаризация на своя живот. Проверете кое работи и кое не. Символиката на този знак припомня, за човек, който отделя житото от плявата при ръчно земеделие. Използвайте силата на този нов лунен месец, с цел да разберете какво би трябвало да измененията в живота си. Обърнете особено внимание на ежедневните си отговорности.

Новолунието попада в земния знак Дева. Общите рекомендации са следните: подредете нещата, внесете изясненост освен в всекидневието, само че и в главата, сложете в ред мислите и страстите си, тъкмо в тези области на живота, където попада знака в персоналния ви хороскоп.

Денят на новолунието не е подобаващ ден за интервенции, изключително в коремната област. Трябва да консумирате единствено един тип храна, от растителен генезис, която не остава дълго в храносмилателния тракт. Подходящ е оризът басмати, който е доста лек и най-добре смилаем.

С новолунието стартира 1 лунен ден, който в този момент е доста къс. Започва в 04:40ч и продължава до 07:11ч. Ако изтървете това време за работа с стремежи, може да го извършите и денем (до 24 ч след новолуние).

Тези, които са родени тъкмо преди новолуние, е допустимо да идват към края на огромен цикъл от доста въплъщения. По-стари души с схващане за мястото си в по-голямата скица на нещата.

Тези, които са родени тъкмо след новолуние, ще бъдат нетърпеливи да оставят своя отпечатък в живота, само че може да имат по-малко самоосъзнаване. Възможно е неотдавна да са навлезли в нов огромен цикъл от въплъщения. По-млади души със мощно възприятие за премеждие и предпочитание за живот. Ще желаят да стартират доста нови неща, само че ще вършат неточности по пътя си.

Ангелското число за деня на новолунието в Дева: 406

Това е извънредно значимо ангелско число. Когато неведнъж виждате цифрата 406, това значи, че вашите ангели се пробват да ви изпратят значимо известие.

Числото 406 се състои от числата 4, 0 и 6. Числото 4 постоянно се свързва със непоклатимост и сигурност, до момента в който нулата символизира цялост и безконечен капацитет. Числото 6 съставлява естетика и обич във всички аспекти на живота ви.

Ако видите цифрата 406, това е знак, че би трябвало да се доверите на ангелите си и на изборите, които сте създали в живота. Те са там, с цел да ви поддържат и да ви направляват през всяка обстановка, която може да възникне. Това ангелско число също може да ви припомня да упорствате и да останете правилни на своите убеждения и цели.

Числото 406 може да демонстрира, че е време да се освободите от всяка негативност в живота си и да се концентрирайте върху любовта и позитивността. Бъдете отворени за нови благоприятни условия и прегърнете измененията, които идват в живота ви. В резюме, ангелското число 406 е индикация, че сте на верния път и че вашите ангели са там, с цел да ви направляват и поддържат във вашето пътешестване. Вярвайте в себе си и бъдете отворени за всички благоприятни условия, които животът може да предложи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР