„При ниска избирателна активност обикновено соченият предварително за фаворит „гризва

...
„При ниска избирателна активност обикновено соченият предварително за фаворит „гризва
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: При ниска активност соченият за фаворит „гризва дървото“

„ При ниска изборна интензивност нормално посоченият авансово за любимец „ гризва дръвцето “. Това сподели артистът Камен Воденичаров пред NOVA.

С него в студиото бе и сътрудника му Димитър Туджаров-Шкумбата, който на въпрос дали е дал своя вот, отвърна: „ Да и то от дълго време. Рано пиле рано пее и рано го готвят на другия ден “. Той съобщи, че желае да има избори всеки месец, с цел да чува какъв брой по-добър ще е животът отсега нататък в България. „ Политиците не приказват на езика на хората, a на непознат, ползвайки заучени изречения. Тук се въртяха три пъти избори, до момента в който на шахматната дъска наредят тези, които са комфортни. 1.6 млн. българи са под прага на бедността. Тези хора щяха да излязат да гласоподават, в случай че някой изобщо ги бе загатнал “.

Според Камен Воденичаров сме станали съсредоточени в себе си и в своите фейсбук другарски кръгове, станали сме изтрещели гадни злобари, които желаят да изтрият и унищожат всеки, който мисли друго от това, което са написали в поста на стената си, сподели още той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР