При нея служители на реда от РПУ - Пловдив са

...
При нея служители на реда от РПУ - Пловдив са
Коментари Харесай

Каракачанов Е Категоричен: Край На Арогантната Безнаказаност!

При нея чиновници на реда от РПУ - Пловдив са задържали близо половин кг хероин.

Според Каракачанов, въпросното количество хероин надалеч надвишава рамките на " Столипиново " и явно е било предопределено за продажба в целия град Пловдив и покрайнината, в това число и на малолетни и малолетни. Приложена е физическа мощ при задържането на четирима задържани с опиата в сходство с член 85 от Закона за Министерство на вътрешните работи, разрешаващ приложимост на мощ и помощни средства в случаите на опозиция против дейностите на органите на реда.

" Българската общност би трябвало да знае, че единствено през 2018 година има осъществени 254 набези против служители на реда. На тази арогантна беззаконност, огромната част от която генерирана от незаконни босове в циганските махали, ще бъде комплициран край ", декларира Каракачанов и се зарича, че никакви опити на наркобароните в " Столипиново " и на употребяваните от тях наркозависими да изопачават действителността и да приказват неистини за дейностите на полицията няма да попречат на използването на закона.

" Тези неистини ще зарадват само добре платените така наречен правозащитници, за които безнаказаността на нарушителите е по-важна от здравето и живота на децата ни. "

Каракачанов още един път декларира, че напълно поддържа законовите дейности на полицията и използването на закона с цялата му мощ.

Той изрича служебна признателност на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. комисар Атанас Илков за положителната им работа по случая.

Едновременно с това стана ясно, че Вътрешна македонска революционна организация е подало сигнал в ДАНС против общинския консултант от Пловдив Айри Мурад. Александър Сиди уточни в коридорите на Народното събрание,че митингът против Красимир Каракачанов е гражданско непокорство на хора, които желаят да попречат на полицията да си прави работата. Общинският консултант от Пловдив Айри Мурад оглавявал група от 200-250 индивида, които потеглят да се разправят и саморазправят с органите на реда, което е жестоко тъпчене на закона. Сиди счита, че Мурад е от някаква по-радикална формация в " Столипиново ".

Припомняме, визитата на вицепремиера и водач на НФСБ в Войводиново, откакто двама млади мъже пребиха командос поради забележка на пътя, провокира в допълнение напрежение поради репликите му за това, че гетата повече не се търпят: " безусловно маргинализирана и тотално изпусната, да се преценява с никой, да не почита живота и другите... Искат да ги поят, да им строят къщи, да ги дундуркат ", изясни гледната си точка за гетата Каракачанов.

Думите му провокираха митинг на роми пред Министерски съвет и възмущението на общността, като тъжба в КЗД бе подадена от хасковска неправителствена организация. Още тогава от Вътрешна македонска революционна организация упрекнаха ръководителя на съдружие " Единство ", че организира антибългарска агитация и демонстрираха негови фотоси с турски флагове и портрет на Ататюрк. Искрен Веселинов пък видя дългата ръка на Движение за права и свободи в организацията на митинга против Каракачанов.

Напрежението във Войводиново продължи към десетина дни, макар че към този момент процесът на срутване на противозаконните постройки в махалата е замразен, поради обжалвания на процедурите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР