При него в карцера се вкарваше втори съкилийник, който винаги

...
При него в карцера се вкарваше втори съкилийник, който винаги
Коментари Харесай

Журналистът Христо Грозев: Подготвят сбиване на Навални със съкилийник в затвора

„ При него в карцера се вкарваше втори съкилийник, който постоянно имаше някакво инфекциозно заболяване. Очевидно - с вяра и Навални да получи такова ”, уточни проверяващият публицист. Той добави, че през последните седмици има утежняване на здравето на съветския опозиционер, който е изгубил повече от 10 кг.

„ Има доста мощни болки в стомаха, които не могат да бъдат диагностицирани. Местната здравна работа отхвърля да му даде резултатите от проучванията и да му изясни какво става с него. Да не забравяме, че той беше токсичен наскоро с „ Новичок ”, сподели още журналистът.

Грозев разкри, че човек от администрацията в пандизите е алармирал юристите на Навални, че се готви провокация против него, която ще бъде под формата на сборичкване с негов съкилийник. „ Това е остарял трик, употребен от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и ФСБ, с цел да се разправят със своите врагове ”, акцентира той.

Грозев разяснява и изтеклите секретни документи от Пентагона. В разплитането на случая взе участие и „ Белингкат ” - групата от проверяващи публицисти, част от която е и Грозев. По случая беше арестуван юноша на 21 година - чиновник на военна база, който желал да се похвали на свои другари, че има достъп до сходни материали.

„ В предишното сме виждали приключването на доста конфиденциални данни във конгреси за игри. Много от хората, които вземат участие в тези конгреси, са чиновници в огромни компании, които създават оръжия. В случая поражда въпросът по какъв начин е допустимо човек, който е невменяем, за който съучениците му го разказват като затворен, да бъде позволен към работата ”, посочи той.

Относно споменаването на България в документите и изказванията, че сме предложили безплатно да дарим своите МиГ-ове на Украйна, Грозев съобщи: „ Точно тази част от документите, които излязоха в мрежата, не наподобява манипулирана. Всичко наподобява разумно. Но това е едно аналитично мнение на хора от Централно разузнавателно управление на САЩ ”.

„ Ако има някакъв разнобой, той е в подтекста - това безплатно предложение на МиГ-ове дали е било вследствие на някакъв общ подтекст, в който Америка предлага нещо друго на България. Но да е измислено напълно - безусловно невероятно ”, безапелационен е Грозев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР