При наличието на толкова много галактики е повече от вероятно,

...
При наличието на толкова много галактики е повече от вероятно,
Коментари Харесай

Пентагонът: Извънземен кораб-майка може да се „спотайва“ в Слънчевата система

При съществуването на толкоз доста галактики е повече от евентуално, че ние не сме единственият живот във Вселената. Пентагонът е склонен с това, като в на Шон Къркпатрик, шеф на Службата за следствие на аномалии във всички области на Пентагона, и Абрахам Льоб, ръководител на катедрата по астрономия в Харвардския университет, се споделя, че е допустимо да има извънземен кораб-майка тъкмо в нашата Слънчева система, написа.

В отчета се споделя безусловно, че евентуално може да има „ кораб-майка “, който изпраща „ дребни кораби по време на близкото си прекосяване до Земята “.

AARO, или Службата за следствие на аномалии, съществува едвам от юли 2022 година

Преди да поеме AARO в Пентагона, Къркпатрик е бил основен академик в Центъра за ракетно и галактическо разузнаване на Агенцията за защита, въпреки че нито една от тези функции не е безусловно насочена към извънземните.

AARO е основана особено за следствие на неидентифицирани обекти, открити към военни обекти.

Льоб позволява, че в нашата Слънчева система има извънземен клиент още през 2017 година, когато телескопът PanSTARRS в Хавай следи бързо движещ се обект, за който някои учени евентуално считат, че произлиза някъде отвън нашето кътче от космоса. Този бързо движещ се обект получи прозвището „ Оумуамуа “, хавайският термин за „ шпионин “.

Къркпатрик и Льоб загатват „ Оумуамуа “ в новия си проучвателен документ на Пентагона, с цел да поддържат теорията си за евентуален извънземен кораб-майка. В документа се твърди, че

дребните кораби сонди елементарно биха могли да бъдат проектирани по метод, който да им разреши да останат незабелязани от сегашната ни телескопска технология.

Изследователският документ на Пентагона, озаглавен „ Физически ограничавания на неидентифицираните въздушни феномени “, навлиза в спомагателни детайлности по отношение на евентуалните благоприятни условия на тези извънземни сонди. Те са разказани като „ семена от глухарче “. Според теорията тези сонди употребяват звездна светлина за зареждане на батериите си и течна вода като гориво.

В документа се допуска, че сондите евентуално не съдържат биологични същества, защото пътуването през междузвездното пространство и галактическите лъчи, рентгеновите и гама лъчите биха го създали мъчно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР