При катастрофа е загинал Пламен Петков зам.-началник на Шесто РУ

...
При катастрофа е загинал Пламен Петков зам.-началник на Шесто РУ
Коментари Харесай

При катастрофа е загинал зам.-началникът на Шесто РУ в Пловдив

При злополука е умрял Пламен Петков зам.-началник на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив, потвърдиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Снощи минути пред 19.00 часа наоколо до пътен възел "Скобелева майка " и "Цариградско шосе " лек автомобил Фолксваген пасат, ръководен от 59- годишния Пламен Петков, при маневра десен завой, губи надзор, отклонява се вляво, блъска защитната мантинела и се прекатурва отвън пътното платно. Водачът е умрял на място.

Служители на бранш "Разследване закононарушения по превоза " на ОДМВР Пловдив ще обясняват аргументите за случая в хода на формираното досъдебно произвеждане. Пламен Петков е заместник-началник на Шесто районно управление (на МВР), и има 32 години стаж зад кормилото. В районното работи от неговото основаване през 1996 година

Реализирал е голям брой спецакции против наркоразпространението, битовата престъпност и опазването на публичния и обществен мир в квартал " Столипиново ". Под негово управление са арестувани и наказани голям брой фигури от престъпния контингент.

Колегите му го познават като отличен експерт, майтапчия и необятно скроен човек и допълват, че с неочакваната му кончина завършва житейския път на една легенда, показват още от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР