При гонка по улиците на СофияЮлиян Ценев източвал банкови карти

...
При гонка по улиците на СофияЮлиян Ценев източвал банкови карти
Коментари Харесай

Спипаха Байката след кражба на 40 000 лв.

При гонка по улиците на София
Юлиян Ценев източвал банкови карти в Индонезия

Взривявал банкомати в столицата

Полицаи задържаха Юлиян Ценев с прякор Байката и трима негови приятели, малко откакто отмъкнаха железна каса с 40 000 лева и юбилейни монети в София.

Сред обирджиите бил и прочут крадец с прякор Отверката. Те съумели да влязат на третия етаж на къща и след кражбата потеглили с автомобил с подправени номера.

След гонка с полицията той е спрян в региона на бул. “Ботевградско шосе” 326. Единият от бандитите е направил опит да избяга пешком, само че е бил арестуван.

От автомобила са конфискувани ръкавици, маски, шапки с козирки, 2 броя мобилни телефони, две радиостанции, “кози крак”, чук, отвертки, чифт регистрационни табели, железна каса, флекс с голям брой металорежещи дискове и златни украшения.

Собственикът на отмъкната каса има сервиз за ГТП до къщата, в която живее и от където е осъществена кражбата. Байката е престъпно проявен, лежал е и в пандиза. Той беше задържан и в Индонезия за източване на банкови карти.

През януари 2018 година той, дружно с Иван Янински - Шумахера взривиха банкомат в жк “Дружба” и отмъкнаха 70 000 лева Само за месец последваха кражби на банкомат в “Люлин”, “Орландовци”, “Хаджи Димитър” и кв. “Левски”. Полицията съумя да задържи бандата, само че Байката беше пуснат против 5000 лева гаранция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР