При акция в района на Пазарджик са задържани 12 души.

...
При акция в района на Пазарджик са задържани 12 души.
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик прибра дилъри, крадци и пияни шофьори

При акция в региона на Пазарджик са арестувани 12 души. Образувани са 13 досъдебни производства по общия ред и две бързи производства.

Съставени са 91 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

Целта на акцията е интензивно противопоставяне на битовата престъпност. Под прицела на полицията били и дребните и отдалечени обитаеми места в района. В полицейската интервенция се присъединили полцаи Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември.

Проверени са над 1200 индивида, 980 моторни транспортни средства, 14 пункта за изкупуване на железни боклуци, девет автоморги и сервизи, 17 заложни къщи и 68 търговски обекта.

Униформените иззели 120 грама суха марихуана и неголямо количество метамфетамин от двама мъже от Пещера. Те са засечени в село Радилово. Единият от тях опитал да се отърве от полиетиленова чанта, която изхвърлил в близкия парк на селото. Оказало се е, че в нея има 107 грама суха марихуана.

В рамките на акцията са открити още седем лица на възраст сред 21 и 44 години. Те са обвинени за разнообразни обири от жилища, търговски обекти, публични места.

41-годишен е арестуван поради нерегламентирано изтегляне от банкомат на  200 лв. с непозната банкова карта. Четирима са арестуваните водачи. Един от тях е 58-годишен мъж от село Семчиново, който карал с централизация на алкохол 3.88 промила.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР