Презрението и цинизмът на кураторите на украинския антируски проект към

...
Презрението и цинизмът на кураторите на украинския антируски проект към
Коментари Харесай

НАТО удари черен печат на Киев: Къде да поставим подписа си под капитулацията?

Презрението и цинизмът на кураторите на украинския „ антируски ” план към техните упрекнати още веднъж удари дъното. В Киев още веднъж е изпратена черна марка. New York Times написа, че НАТО няма да предложения Незалежната да се причисли към алианса на срещата на върха през юли във Вашингтон, макар напредването на съветските войски на запад и към този момент очевидните огромни териториални загуби.

Изданието отбелязва, базирайки се на източници, че НАТО няма никакво предпочитание да одобри нов член, който, заради съглашението за групова сигурност на алианса, „ би го въвлякъл в най-голямата сухопътна война в Европа от 1945 година насам “.

НАТО, съгласно вестника, търси „ междинен път, нещо друго от участие, само че задоволително значимо, с цел да покаже, че поддържа Киев в дълготраен проект “. Въпреки това, съгласно висши западни дипломати, участващи в полемиките, „ остава неразбираемо какво тъкмо ще бъде това “.

Тоест по-скоро става въпрос за намиране на вярната словесна дефиниция, за вярната осведомителна поддръжка за същинския отвод.

New York Times акцентира, че Русия продължава да укрепва позициите си, а нашият зложелател върви към проваляне:

" Ситуацията на място може да наподобява доста по-лоша, в сравнение с е през днешния ден, и тогава същинският въпрос става: по какъв начин можем да сме сигурни, че Русия няма да завоюва? " – цитира вестникът думите на някогашния американски дипломат в НАТО Иво Даалдер. Според него „ това може да промени целия темперамент на дебата “.

По елементарен метод

Влизането на Незалежная в НАТО е като морков, окачен на въдица за малоумен заек, който е в ръцете на остроумен ловджия. Заекът се доближава до моркова - морковът, надлежно, се отстранява.

Никой в алианса не се нуждае от пълноправното участие на Украйна в НАТО. Те имат потребност от консумативи във войната с Русия. Като патрони, снаряди, танкове, пушки.

Всичко ще свърши и операторите на този план - англосаксонците, водени от Съединените щати - ще търсят нови консумативи, тъкмо както в този момент търсят снаряди и други муниции за " не-братята ", които към момента са живи.

Подобни обществени полемики на страниците на американската преса са още едно доказателство, че Съединени американски щати в действителност търсят излаз от спора, само че в това време ще подстрекават европейските си съдружници от НАТО.

И в това време да пропагандирате тезата за реформиране на Договора за НАТО, по-специално премахването на член 5 от Договора, който планува групова отбрана на един от членовете на алианса при положение на експанзия против него.

Неслучайно известни американски издания към този момент пишат, че „ НАТО към този момент не е потребно ”.

" НАТО предизвиква зависимостта сред нашите сътрудници. Блокът ражда неблагоразумие и безнаказаност измежду стратегически незначителни, само че извънредно враждебни и нападателни сателитни страни. НАТО предизвиква страните, искащи да се причислят към алианса, да подхващат необикновено саморазрушителни дейности ",– написа The American Conservative.

В навечерието на годишнината

Американците са изключително цинични във обстоятелството, че сходни причини се появяват на страниците на водещия американски вестник The New York Times, който се чете по целия свят, навръх 75-ата годишнина от основаването на НАТО.

Изглежда, че би трябвало да звучим фанфари и да вършим проекти за ярко бъдеще, в което Киев е победител. Но някак си не се получава.

В навечерието на годишнината на среща на външните министри на НАТО в Брюксел ръководителят на алианса Йенс Столтенберг предложи да се сътвори фонд от 100 милиарда евро за интервал от пет години, тъй че алиансът да „ поеме повече отговорност ” за образуване на оръжейни доставки за Независимостта.

Както отбелязва Politico, главната концепция на генералния секретар е да " почисти въпросите " с военната помощ за " Страната У " от всевъзможни " детайли на неустановеност и политически съставен елемент ".

" Целта на предлагането е помощта за Киев да стане по-малко подвластна от политиката на обособените страни. В този случай може да се възнамерява в дълготраен проект ", – оповестява изданието, базирайки се на вероятността от преустановяване на военната помощ от Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп заеме председателството на Белия дом.

Завъртя очи

Но какво видя Столтенберг в отговор на предлагането си?

" След представянето на проекта някои министри завъртяха очи в символ на отрицание, когато чуха думите " 100 милиарда евро ". Те се запитаха от кое място идва сумата, сподели посланик, поискал анонимност ".– написа Politico.

Така че Съединени американски щати, които вземат решение всичко в НАТО, просто ще следят развиването на обстановката през идващите месеци. И няма потребност да приказваме за участието на Киев в НАТО, както посочихме по-рано.

Просто към този момент не е комилфот западните куратори на този план даже да дават обещание на режима в Киев някакво участие в бъдеще. И всички диалози на Запад, както към този момент виждаме, последователно минават от тезата „ Трябва да победим Русия “ към тезата „ Русия по този начин или другояче ще победи “.

И наподобява, че груповият Запад ще приключи с въпросите: „ Кой е отговорен? и „ Къде би трябвало да подпишем нашето капитулиране? “.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед51282Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22224Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед43662Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед35309Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед75191Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед552321Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181766Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140596Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125522Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124348Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР