Президентшата Юлияна Плевнелиева използва последните летни дни, за да се

...
Президентшата Юлияна Плевнелиева използва последните летни дни, за да се
Коментари Харесай

Рядко срещано: Президентшата на пазар със сина си

Президентшата Юлияна Плевнелиева употребява последните летни дни, с цел да се разноски на пазар с един от синовете си, написа " България през днешния ден ". Елегантната дама за следващ път е без защита, само в компанията на наследника си. Юлияна Плевнелиева се придвижва с кола до центъра на София, където паркира наоколо до своя офис. Тя оставя транспортното средство на натоварена столична улица и изчаква детето си да слезе от автомобила, споделя още изданието.

Юлияна и детето се движат сами необезпокоявани по столичните улици, като е видно, че първата дама за следващ път не желае непотребна показност.

Много хора й симпатизират за модерното държание. А съпричастността на българите се прояви и неотдавна при една от най-ужасните нещастия на президентското семейство у нас. В началото на август Росен и Юлияна Плевнелиеви изгубиха първородния си наследник по драматичен метод поради сърдечен недостатък. 14-годишният Филип си отиде изненадващо и това накара стотици хора да изразят своята поддръжка към страдащото семейство с букети, картички, плюшени играчки и запалени свещи пред постройката на президентството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР