Президентите на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентите на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

САЩ и Южна Корея се договориха да увеличат съвместната възпираща сила срещу КНДР

Президентите на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е на Република Корея Юн Сук-йол се съгласиха да усилят взаимната възпираща мощ против възходящата опасност от Северна Корея, предадоха Ройтерс и АП.

На срещата си през днешния ден в Сеул двамата ръководители показаха безпокойствие от разпространяването на COVID-19 северно от 38-ия паралел, както и подготвеност да оказват помощ.

На взаимната конференция Байдън сподели, че Съединени американски щати са предложили ваксини на Северна Корея и Китай.

Юн добави, че също е предложил помощ на комунистическия Север да се оправи с първата вълна от ковид, за която оповестява, само че до момента нямало отговор от Пхенян.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че би желал да се срещне със севернокорейския водач Ким Чен-ун, в случай че той е заинтересуван от съществени диалози.

На конференцията президентите на Съединени американски щати и Република Корея оповестиха, че ще обмислят вероятно разширение на взаимните военни учения за въздържане на нуклеарната опасност от КНДР по време, когато има дребна вяра за дипломация.

Юн удостовери, че двете страни споделят устрема си за цялостна денуклеаризация на Корейския полуостров и установяването на " интернационален правов ред " в района.

Тези изказвания може да провокират гнева на Пхенян, който декларира, че развива своите ракетни и нуклеарни оръжейни стратегии против опасността от Съединени американски щати и военното им наличие и маневри в Южна Корея.

Срещата сред Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и Юн Сук-йол е тяхната първа след встъпването в служба преди 11 дни на новия южнокорейски президент.

Дружеската атмосфера за диалозите сред отдавнашните съдружници е засенчена от разследващите сведения, че Северът са готви да извърши нови нуклеарни или ракетни проби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР