Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в

...
Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в
Коментари Харесай

Радев заедно с прорурски колеги излезе с декларация за семейните ценности

Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в която акцентират " смисъла на фамилията ".

В декларацията, оповестена на маджарски и британски на уеб страницата на двореца Шандор, президентът на Унгария Каталин Новак, държавният грава на Сърбия Александър Вучич и Румен Радев декларират, че виждат фамилиите като „ основата на нашето общество, източник на нашите полезности и силата на нашите народи ”, оповестява Budapest Times, представен от БГНЕС.

Сърбия и Унгария редовно показват неприемане на основни решения на Европейския съюз и са посочени като проводници на съветското въздействие в Европейски Съюз - под формата на отбрана на консервативните полезности.

„ Семейството обезпечава поддръжка, упътвания и обич и оформя нашия темперамент и еднаквост. Семейството е и най-хубавата среда за развъждане на деца, които дефинират пътищата на нашите народи и оформят бъдещето на нашия свят “, се споделя в декларацията на Радев, Вучич и Новак.

Те показват, че фамилиите са източникът на „ културата на отговорност “, която ще способства за устойчивостта и за ограничение на опасността от изменението на климата.

„ Вярваме, че фамилиите заслужават отбрана, помощ и самопризнание от страна на страните и обществата. Ето за какво ние мощно поддържаме политики, които предизвикват благосъстоянието на фамилиите и укрепват фамилната единодушие, обезпечават удобна среда за фамилната основа, дават опция на дамите да се стремят по едно и също време като майки и експерти... Ние насърчаваме нашите жители през тази Нова година да продължат да възприемат фамилията като най-важната институция в нашите общества и да оказват помощ на нуждаещите се. “ - се споделя още в декларацията.

През последните години съветската агитация опълчва фамилните полезности на правото на хомосексуалните да имат своята еднаквост без да бъдат преследвани. Чрез лостовете си за водене на хибридна война, в това число посредством обществените мрежи, Москва таргетира разликите в демократичните общества – в това число по тази тематика – предизвика тяхната ескалация и разпалва вражди за да насажда неустойчивост в западните демокрации.

За задачата Москва интензивно употребява въздействието на проруски политици.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР