Президентът Володимир Зеленски предупреди, че Украйна може да остане без

...
Президентът Володимир Зеленски предупреди, че Украйна може да остане без
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Можем да останем без ПВО, ако Русия продължи кампанията

Президентът Володимир Зеленски предизвести, че Украйна може да остане без ракети за противовъздушна защита, в случай че Русия продължи интензивната си акция от бомбардировки на далечни дистанции.

„ Ако продължат да удрят Украйна всеки ден, както направиха през последния месец, може да ни свършат ракетите и сътрудниците го знаят “, сподели Зеленски в изявление, излъчено по украинската телевизия.

В края на април ще бъде превозен вторият пакет военна помощ, уточни Тодор Тагарев

Той добави, че Украйна има задоволително ресурси, с цел да се оправи за момента, само че към този момент би трябвало да направи сложен избор какво да се отбрани.

Той посочи по-специално нуждата от системи за противовъздушна защита „ Пейтриът “. Усъвършенстваната система за противовъздушна защита на Съединени американски щати е жизненоважна по време на съветски офанзиви с балистични и хиперзвукови ракети, които могат да поразят цели в границите на няколко минути.

Той е най-мразеният водач измежду европейците, само че е и измежду най-разпознаваемите

„ Нямаме задоволително боеприпаси, с цел да проведем контраатака. Относно отбраната – получаваме оръжия от няколко начинания “, уточни украинският президент.

„ Ще приемем всякаква алтернатива “, разяснява той концепцията пакетът военна помощ от Съединени американски щати да бъде под формата на заем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР