Президентът в оставка на Българския футболен съюз Борислав Михайлов официално

...
Президентът в оставка на Българския футболен съюз Борислав Михайлов официално
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Боли ме, че зачеркнаха работа ми по такъв циничен начин

Президентът в оставка на Българския футболен съюз Борислав Михайлов публично откри  за избор на нов началник на футболната ни централа. Той разкри, че записаните делегати са 464, което е задоволително Общото заседание на БФС да стартира в столичен хотел.

" Боли ме от това, че усърдната работа, следването на тактиката малко по малко, осъществяването и преизпълнението на поставените цели и задания, напъните на БФС под мое управление да постави основите на положително и ярко бъдеще, всичко това бе зачеркнато по нападателен, безсрамен и вулгарен метод ", разгласи Борислав Михайлов.

Това бяха думите, с които той откри Конгреса за избор на нов президент, който се организира в София. Присъстващите делегати са 464.

" Всеки може да приказва за цветя и рози, всеки може да приказва за най-хубавите практики и да дава образец за най-развитите страни, само че тънкият и значимият миг е да осъзнаваш своята действителност, да осъзнаваш политическите, икономическите и демографските условия, които няма по какъв начин да финтираш и да пренебрегнеш единствено с помпозни философии, най-общо казано – да бъдеш реалист, да владееш обстановката с всичките й особености и да се стараеш да надграждаш. Това върших аз, това правихме в последните 18 толкоз сложни за страната ни години. Всички би трябвало да признаем, че футболът е разследване на страната и обществото, а не противоположното ", сподели още Михайлов.

Той прикани за разграничаване сред популизъм и работа преди да стартира доклада си пред присъстващите.

" Ще може да извършите действителна сметка за разликата сред достоверния ангажимент и популизма с етикет ангажимент. Него, допускам, ще го чувате много в хода на идното заседание. Изводът оставям на вас, господа делегати ", сподели Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР