Президентът търси сензация вместо обединение. Конституцията повелява президентът да обединява

...
Президентът търси сензация вместо обединение. Конституцията повелява президентът да обединява
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Румен Радев търси сензация

„ Президентът търси сензация вместо обединяване. Конституцията повелява президентът да сплотява народа. Когато обаче чуваме от него цитати от тезите на партия „ Възраждане “ и на Кремъл, няма по какъв начин да сме обединени. “ Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер в ефира на bTV.

„ Неговата роля във външната политика ще бъде мощно понижена. Смятам, че това което демонстрира и реализира Министерски съвет на интернационалното поле е явен знак, че България има мощна и добра позиция във връзка с войната в Украйна “, добави той.

„ Дълбоко имам вяра, че държавната стратегия, която ще бъде оповестена скоро, ще покаже на нашите сътрудници в Европа какъв брой сме съществени “, уточни Лорер във връзка битката с корупцията у нас.

Той е безапелационен, че доста скоро Механизмът за мониторинг на Европейска комисия ще отпадне и това демонстрира доверие към актуалното българско държавно управление, както и че „ този парламент прави верните неща “.

„ Синдикатите са в извънредно добра позиция тази година. Има доходи в страната, спазвайки 3% недостиг, които обещахме на нашите гласоподаватели “, разгласи Даниел Лорер във връзка настояванията на синдикатите за увеличение на заплатите в разнообразни браншове в страната.

Той напомни, че за политиките, които оферират имат потребност от парламентарна поддръжка.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР