Президентът Румен Радев вчера много е хвалил България. Мицотакис ми

...
Президентът Румен Радев вчера много е хвалил България. Мицотакис ми
Коментари Харесай

Борисов: Мицотакис ми каза, че Радев много хвалил България

" Президентът Румен Радев през вчерашния ден доста е хвалил България. Мицотакис ми сподели ". Това разкри министър председателят Бойко Борисов, който сега е в Брюксел.

" Икомониката в този ред на мисли, е застрашена. Този проект за възобновяване, който приехме, не е още утвърден в Екологичен потенциал. Все още за тези пари, които мислехме, че са пръснати в европейските стопански системи, процедурата още не е стартирала и излязла на пазарите. " Фич " още веднъж са повишили кредитния рейтинг на ББР. Това е хубаво да се пусне и да се знае и да опонираме на всички, които са пробват да кажат, че не се случавт хубави неща. Президентът Радев през вчерашния ден доста е хвалил България, министър председателят Мицотакис ми заяви ", сподели той.

Борисов още един път напомни ограниченията, които българското държавно управление предприе за справяне с рецесията от пандемията. Той ги дефинира като навременни и работещи. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР