Президентът Румен Радев се похвали, че служебният кабинет успешно е

...
Президентът Румен Радев се похвали, че служебният кабинет успешно е
Коментари Харесай

Борисов си изпуска нервите: Само на Мутафа остана да посегнат! Радев, виж своята къщичка!

Президентът Румен Радев се похвали, че служебният кабинет сполучливо е демонтирал предходното ръководство. По духа на конституцията ни обаче служебният кабинет не се занимава с такива неща. Нито един президент досега си не си е разрешил да злоупотребява с конституцията и служебния кабинет по този начин както Румен Радев. Всички са се въздържали от това. Радев обаче води война против демокрацията. Това е пагубно и той ще би трябвало да заплати цена на идните президентски избори. С тези думи заместник-председателят на ГЕРБ, Даниел Митов, откри днешната конференция на ГЕРБ.

След него думата взе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Първата тематика, която разяснява, беше отношението на групировката на Слави с Движение за права и свободи: „ Движение за права и свободи играе за Има Такъв Народ. Всички назначения в горските стопанства са направени от Движение за права и свободи. Назначаването на Цонев в контролен съвет към този момент излиза наяве “.

Той цитира служебния министър Бойко Рашков, който твърдеше, че има пазаруване на гласове във Врачанско от партия с избран етнически профил. Според него това изказване обаче не е било разследвано, а подминато от служебния вътрешен министър: „ Някой му дърпа ръчната спирачка ясно. Това е Радев. Повече никой не демонстрира интерес и Аврамов към този момент е народен представител “, добави той. По думите му над 3000 симпатизанти на ГЕРБ са подложени на репресии и напън.

„ Заместник-директорът на полицията в Кърджали внезапно се изстрелва на най-високия пост. Сиреч задължението към Движение за права и свободи към този момент е приключен “, безапелационен беше Борисов.

Бившият министър председател цитира изявления на водача на „ Да, България “ пред медиите, в които последният атакува Движение за права и свободи. След това направи обзор на изявленията на Слави Трифонов и Мая Манолова за присъединяване на някогашния омбудсман в Българска социалистическа партия.

" Колкото повече стои това държавно управление, толкоз антидемократа Румен Радев се дискредитира. Това ли е демокрацията по радевски и правосъдната система по радевски? “, попита Борисов.

Борисов обърна внимание и на изявленията на министър Стойчо Кацаров: „ Аз се надявам, че това дето излъга за подписите и това ще стане ясно “. Според него държанието на Кацаров към медиците е незаслужено: „ Ние непрекъснато се борихме за живота и здравето на хората. Тогава се срещнах с Балтов, Мутафчийски, Кантарджиев, Гигов и Ангелов. Всички тези хора са 100% експерти. Ние развихме и модернизирахме БулБио. Българите виждат разликата като отидат в Гърция, Турция и на други места. По нашето Черноморие работи всичко – народът се радостни и почива. Когато обстоятелствата приказват, господин Кацаров, по-достойно е да кажеш, че сме се справили добре, а не да изчегъртваш шефове на лечебни заведения “.

Той заяви, че Гърция през днешния ден има над 2000 инфектирани, Англия нас 4000, а Гърция – над 25 000. За съпоставяне даде България, в която има 57 за последното денонощие: „ Справихме се по най-хубавия метод за здравето и душeвността на хората. Те ли ще ми дават оценка? Кажете най-малко едно „ благодаря “! „ Чегъртаме ги, тъй като желаеме постове! “ Кацаров и компания горяха маски пред Министерски съвет “

В рамките на 3 дни министър Кацаров си трансформира мнението няколко пъти. Той излъга всички български жители. В последна сметка аз запитвам: Подписвал ли е документи за лекуване в болничното заведение. Какво се случва в страната? Новоназначеният шеф на Ямболската болница е пенсионер на 69 години. Назначава се шеф „ Александровска “ болница и аз в този момент запитвам какво реализира този човек в лечебните заведения в Шумен и Ловеч “. Това съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

Той сподели, че новият шеф на „ Пирогов “ е член на Демократична България. Той не пропусна да зададе въпрос за имунизацията и за какво тя не върви: „ Сега българите са подложени на риск. Г-н Кацаров, вие се провалихте! "

Борисов разяснява обвиняванията против него и тематиките при протеклия разпит: „ Този човек, яденият, жив ли е в този момент? Значи май не сме му създали нищо. Нула истина! Аз си имам къща в Банкя и това е. Ние към този момент съществено се замисляме за всички тези набеждавания. За това ме поучават юристите. Да ме викат колкото желаят! “

Лидерът на ГЕРБ изрично отхвърли да познава Маги Бадер: „ Това, което предизвикват на хората е извънредно – комунистически жанр! А Рашков няма ли кой да го пита за 19-те парцела? Нали всички сме жители! “. Той назова Радев „ разделител на българския народ “.

„ Ако може да остане това служебно държавно управление, това е най-добре за нас. Това ще потопи Румен Радев. Ето в този момент чуваме по какъв начин адвокатската фирма на министъра на стопанската система е назначена в ББР. Докато ни викат в полицията е добре, да не вземат да ни посегнат единствено! “, безапелационен беше Борисов.

Бившият министър председател разяснява и неприятната обстановка с журналистката Ива Николова на конференцията на Има Такъв Народ: „ Господ ни е основал друго. Не сме всички толкоз красиви, умни, стройни, високи, с дълга коса. Господ е основал многообразие и всеки си го харесва някой. Не е хубаво като наскърбяват по този начин. За страдание равнището в политиката се сведе до обиди “.

Той разяснява и офанзивите против ГЕРБ от страна на политическите съперници: Ако вас ви подложат на този напън, под който е ГЕРБ и 100 000 гласа няма да вземете “.

Освен това посочи, че на разпита са го питали дали си спомня обстановки от предишното и дали познава избрани хора.

Борисов отговори на журналистически въпрос за отношението на ГЕРБ към правосъдната промяна и отстраняването на Гешев: „ Ние желаеме почтена правосъдна система. С такива като Бойко Рашков надали ще се случи. Той се занимава с изчегъртване на ГЕРБ! Чакай, това е служебно държавно управление! Нали концепцията му е да прави избори? Чакайте, обаче, те занапред по този начин ще ви нагласят „ Да, България “. Точно, когато не очаквате, ще се отдръпват от вас. Ние това сме го претърпяли “.

По тематиката за Балтов водачът на ГЕРБ отговори по този начин: „ Задкулисието си играе с тях. То прозира в думите им. Аз скърбя, че Балтов не ми е другар в живота, а единствено се почитаме като ръководители. Сега те принудително ще ни създадат другари. Общо 51 млн. се вложиха в „ Пирогов “, с цел да се оправи всичко – от фасада до операционни. Жена му е Нина Чилова от Национална движение „Симеон Втори". Ники Василев, обади се! Кажи им да оставят индивида! “

„ Така е било 1944-та година – едни в Белене, другите в пандиза. Това са комунистите – те по този начин вършат. Не е останало цвят в обществото – всичко се изрязва до корен! След нас, в случай че могат да ни преборят, ще дойдат за вас. Да не кажете, че не съм ви предупреждавал. Досега нито една моя прогноза не се е провалила “, безапелационен беше Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР