Президентът Румен Радев се е активизирал преди изборите, коментира вицепремиерът

...
Президентът Румен Радев се е активизирал преди изборите, коментира вицепремиерът
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Гнусно е някой на отговорна позиция да си направи китна къща с публично финансиране

Президентът Румен Радев се е засилил преди изборите, разяснява вицепремиерът по европейската интеграция Томислав Дончев във връзка апела на президента властта да се зарови в офшорки и компании на политиците.

”Президентът Радев не би трябвало да е водач на опозицията, а да е представител на страната. Безспорно е активизиран преди изборите – от позиция на медийно наличие, реплики – явно е!”, сподели вицепремиерът пред бТВ.

Дончев добави, че е склонен с апела на президента за битка с корупцията по високите етажи на властта. Според него службите се ”ровят” за нарушавания и закононарушения непрекъснато.

”Резултатът не е безапелационен досега, това не значи, че в България няма проблем с корупцията и няма злоупотреби. Съгласен съм с апела за битка с корупцията. Във всяка развита страна има корупция, оставаше в България да няма, където нравите са по-ниски и държавният уред не е толкоз ефикасен. България има проблем с корупцията”, уточни Дончев.

По думите на вицепремиера, постоянно при информация за злоупотреби държавното управление взима ограничения. Той призна, че се случва обаче за нарушавания на политици да се схваща от медиите, макар превантивните дейности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР