Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев изразява съболезнования на близките на издателя и предприемач Васил Мирчев

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на показва съболезнования на фамилията, околните и сътрудниците на бизнесмена Васил Мирчев – издател на списание "Мениджър ", оповестиха от президентския прессекретариат.

Напусна ни наложил се водач с пoвeчe oт 20 гoдини пpeдпpиeмaчecĸи oпит, показва в съболезнователния адрес президентът. Президентът отбелязва, че като издател на "Мениджър " Васил Мирчев е наложил списанието като пример за качествена публицистика. "Той сътвори и утвърди "Мениджър на годината " като най-престижния конкурс за висши мениджъри в България ", показва Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Васил Мирчев бе визионер – желаеше страната ни да притегля хора от целия свят с отлична инфраструктура, надеждно законодателство, положително обучение и опазване на здравето, добра среда за правене на бизнес, отбелязва още президентът Радев и напомня думите на Васил Мирчев, че "щастието на един субект е по-голямо, в случай че е предостатъчно и щастливо цялoто ни общество ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР