Президентът Румен Радев призова депутатите за отговорност и намиране на

...
Президентът Румен Радев призова депутатите за отговорност и намиране на
Коментари Харесай

Румен Радев иска нов шеф на КЕВР още днес

Президентът Румен Радев прикани депутатите за отговорност и намиране на решения за ръководител на КЕВР още през днешния ден. За това настоя президентът, откакто от Българска социалистическа партия върнаха третия и финален мандат за сформиране на държавно управление в границите на 47-ото национално заседание.

От страна на социалистите в президентската институция пристигнаха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, депутатът и ръководител на парламентарната група на алените в Народното събрание Георги Свиленски и депутатите Атанас Зафиров и Ирена Анастасова.

Заедно с неизпълнения мандат за сформиране на държавното управление ръководещата коалиция завещава на служебния кабинет хаоса в енергетиката, която може да прерасне в колапс в стопанската система и обществената система, предизвести Радев. От своя страна ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски съобщи, че алените са положили всички старания да бъде формирано държавно управление.

Съставили управническа и законодатлена стратегия на евентуалните съдружни сътрудници, които в последния миг Има Такъв Народ отдръпна поддръжка от законодателната стратегия и свалена от дневния ред на Народното събрание, уточни той. Затова Българска социалистическа партия заради невъзможността си да излъчи държавно управление връща третия мандат за сформиране на държавно управление. Припомняме, на 18 юли президентът Румен Радев връчи третия мандат за сформиране на кабинет в състава на 47-ото национално заседание на Българска социалистическа партия.

На съвещанието на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия от 25 юли бе разисквано да се работи в два разновидността с третия и финален изследователски мандат, откакто водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов за следващ път в изказване през обществените мрежи разгласи, че се отдръпва от обединението. Този път претекст му беше запис от анализ на политическата обстановка на ПГ на " Демократична България ".

От партията след това пуснаха и цялостния запис. На идващия ден Националният съвет на Българска социалистическа партия реши да внесе в Народното събрание законодателна стратегия и в случай че тя бъде утвърдена, да предложи състав на кабинета. Българска социалистическа партия бяха към този момент призовани да не държат мандата ненужно от опозицията в лицето на ГЕРБ/СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ", а през днешния ден по тематиката се включи и някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР