Президентът Румен Радев прави внушение, че подкрепяйки Украйна България ще

...
Президентът Румен Радев прави внушение, че подкрепяйки Украйна България ще
Коментари Харесай

Искрен Митев: Няма да се коалираме с ГЕРБ, Борисов разруши правителството

„ Президентът Румен Радев прави подстрекателство, че подкрепяйки Украйна България ще влезе във война. “ Това съобщи в предаването “Денят онлайн ” по NOVA NEWS Искрен Митев от “Продължаваме Промяната ”.

“За следващ път се увещавам, че това не е моят президент. Кара ме да скърбя, че съм дал своя вот за него. Той употребява изразителност, с която плаши хората. Поставя въпроса по напълно друг метод ”, съобщи Митев във връзка коментара на президента от Прага, че “Демократична България ” тласка страната ни към война. 

Митев беше безапелационен, че в случай че Политическа партия е втори мандатоносител ще се опитат да сформират кабинет, само че на този стадий нямат претендент за министър председател. 

Той разяснява още и изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че “ПП или не са разбрали, или се вършат, че не схващат ” предлагането им за сформиране на държавно управление.

“Борисов си мисли, че хората са елементарни и имат вяра на лъжите му.

Те ни саботираха с всяко деяние и изявление. Този човек унищожи държавното управление.

Той ни упреква, че не сме способни да управляваме. Но беше извънредно ясно, че те са една импотентна партия, която не може да ръководи сама ”, съобщи Митев и добави: “Сега, когато съумяха да излъжат българските жители и да получат първия мандат, желаят да трансферират отговорността за невъзможността си да ръководят страната на нас. Естествено, че няма да се коалираме с тях ”, отхвърли той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР