Президентът Румен Радев определи решението на областната администрация в Стара

...
Президентът Румен Радев определи решението на областната администрация в Стара
Коментари Харесай

Президентът: Отмяната на официалните чествания на Шипка е манипулация

Президентът Румен Радев дефинира решението на регионалната администрация в Стара Загора анулира честванията на връх Шипка във връзка националния празник като ”манипулация”.

Отмяната на мероприятията бе предложена от оперативния щаб за ковид и бе стимулирана с разрастващата се грипна вълна и заплахата от навлизането на нови вирус.

”България даде през вчерашния ден един голям принос към международната медицина. Успя да изолира два разнообразни варианта на ковид. Оказа се, че софийският вариант е доста безопасен и там всевъзможни мероприятия навън са разрешени, до момента в който вариантът на Шипка се оказа доста рисков и мероприятията, както знаете, се анулираха. Надявам се със същото озлобление ръководещите в действителност да мислят за здравето на българите”, сподели Радев.

”Честит празник на всички българи, цветущ празник на всички, които не се поддават на операцията и ще се качат на Шипка да отбележим нашия народен празник. Честит празник на всички българи, където и да са, които носят в сърцата си България и мощния свободомислещ български дух ", добави той.

Свободният достъп до върха обаче не е спрян и стотици хора към този момент са там. Радев също разгласи, че ще се качи на връх Шипка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР