Президентът Румен Радев очаква задълбочен анализ за действието на местните

...
Президентът Румен Радев очаква задълбочен анализ за действието на местните
Коментари Харесай

Радев реши да похвали служебното правителство на фона на смъртоносното наводнение

Президентът Румен Радев чака изчерпателен разбор за действието на локалните управляващи и страната за подготовка при естествени бедствия. Това разяснява президентът в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция за реакцията на държавното управление след наводненията в България, от които пострада и Гърция, и които взеха човешки жертви.

В момента Румен Радев е на посещаване в Солунския интернационален панаир, като отговори и на въпроси на български медии.

" Очаквам да се извърши изчерпателен разбор за това по какъв начин работят локалните управляващи, по какъв начин работи страната, каква е подготовката за естествени бедствия, по какъв начин страната реагира, когато се случат. Направете вие сами един паралел, когато се случи наводнението в Карловско, то беше доста ужасно, спомнете си по какъв начин изглеждаха тези села ", уточни президентът, очевидно хвалейки сужебното държавно управление.

" Има една разлика сред Карлово и всички други наводнения – в Карловско нямаше жертви, само че от първите часове там беше мобилизирана армията, бяха модулните формирования за наводненията, пожарна и Министерство на вътрешните работи, отрядът от Софийска община, хеликоптери. Там бяха министри от първите часове и стояха дълго време ", сподели още Румен Радев и добави, че задачата е била първото и най-важно деяние - спасяването на човешкия живот.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР