Президентът Румен Радев написа послание в съболезнователната книга в памет

...
Президентът Румен Радев написа послание в съболезнователната книга в памет
Коментари Харесай

Румен Радев написа послание в съболезнователната книга в памет на кралица Елизабет Втора

Президентът Румен Радев написа обръщение в съболезнователната книга в памет на кралица Елизабет Втора, сложена в Британската резиденция в София.

Държавният глава не направи коментар пред събралите се медии, само че по-рано денем от прессекретариата на президентската институция разпространиха писмо, с което Радев изрече съболезнования на Негово величество Чарлз Трети, кралското семейство и народа на Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия във връзка кончината на Нейно Величество кралица Елизабет Втора.

„ С нейната кончина Англия и светът губят незабравим общественик, белязал с живота и делата си цяла ера “, заяви президентът Радев в съболезнователното си писмо.

През целия ден жители и публични лица оставят цветя и показват съболезнованията си пред постройката на посолството и на Британската резиденция в София. Знамената и на двете здания не престават да бъдат на половина смъкнати в символ на печал.

Всеки, който желае да се подпише и да остави известие в книгата, може да направи това в Британската резиденция на бул. „ Васил Левски " 36 в София също и от 10:00 до 16:00 ч. на 12, 13 и 14 септември.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР