Президентът Румен Радев е в положението на онзи с баницата,

...
Президентът Румен Радев е в положението на онзи с баницата,
Коментари Харесай

Христо Иванов прозря: Не е виновен този, който яде баницата

Президентът Румен Радев е в ситуацията на оня с баницата, ние, партиите, му я даваме.  От две години той прави едно и също с един и същи резултат - отиване на избори и ръководство на служебни кабинети. Дали ще има парламентарно ръководство е отговорност на партиите в Народното събрание, съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по БНР. 

Провалихме се в това Народно заседание. Много съм песимистичен, че нещо ще излезе от третия мандат, както и до момента, сподели още той. 

По думите му Демократична България ще взе участие в диалози за сформиране на държавно управление. Дали ще подкрепим ръководство - нашето решение няма да бъде определящо, акцентира Иванов. 

Страната отива към избори. Следващият парламент, който ще бъде преди локалните избори и всички ще управляват дейностите си, съгласно тях, още по-малко ще има в него някакви прояви на отговорност и жертване на егоистичния партиен интерес. Изглежда доста евентуално и идващият парламент да не роди ръководство и да отидем на нови избори - 2 в 1 с локалните, изясни той. 
 
Според Иванов въпросът с NEXO е бил част от подготовката да бъдат основани причините, с цел да не отиде третият мандат при Демократична България. 

" В Съединени американски щати и Обединеното кралство има дейности, свързани с компанията, които се развиват от месеци. Кога тъкмо нашата прокуратура ще се задейства, по какъв начин тъкмо това ще бъде показано и обявено, е избор, който се прави у нас, акцентира Христо Иванов. 

И добави: Не за първи път прокуратурата се меси в политиката. Това е централният въпрос, който ние слагаме - прокуратурата би трябвало да се деполитизира.
ТЕМА преди 3 часа 863 преди 3 часа 2392 преди 3 часа 414
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР