Президентът Румен Радев е преминал от другата стран, той и

...
Президентът Румен Радев е преминал от другата стран, той и
Коментари Харесай

Явор Божанков: Служебният кабинет отива за преговори с Газпром със събути гащи

Президентът Румен Радев е минал от другата стран, той и служебният кабинет работят за връщането на Борисов във властта. Това сподели Явор Божанков от Българска социалистическа партия по БТВ.

Завещахме 1, 5 милиарда лв. в бюджета. Служебният кабинет нападна всеки министър освен от Българска социалистическа партия, само че и от Политическа партия, министерство на стопанската система, общественото министерство. Защо е това, въпросът е към служебния кабинет.

Няма да позволим да се режат обществени помощи. Продължаваме актуализация на пенсиите. Големият въпрос е какво ни приготвят. Защо нападат поотделно всички министри. Гешев и ГЕРБ никой не ги загатва. По дейностите на кабинета върша три извода. Служебният кабинет е участник в интерес на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Очакват да ръководят по-дълго. Те сменят фрагменти на най-ниско равнище. Моделът на задкулисието желаят да го принесат и в другия кабинет. Ще създадат кабинет на националното единодушие. Това е сюжети от 90-те години.

Отказаха 6 от 7 танкера и отиват за договаряния с Газпром със събути гащи. Как, като си опрян до стената и всяко изискване, което те слагат, е безусловно. Българска социалистическа партия е ясна - всички варианти, в това число и нов контракт с Газпром- дълготраен. Борисов бълнува диверсификация от Газпром. Служебният кабинет ни е оставил с една единствена алтернатива.

 

Очаквайте детайлности

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР