Президентът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия

...
Президентът Румен Радев е недоволен от конституционно отредените му правомощия
Коментари Харесай

Цвета Караянчева във Варна: Президентът Радев се заяжда с нас, защото е недоволен от конституционно отредените му правомощия

 Президентът Румен Радев е неудовлетворен от конституционно отредените му пълномощия и по тази причина непрестанно се заяжда с нас и основава напрежение сред институциите. Непрекъснато повтаря по какъв начин сме били на дъното. За няколко години не посочи нито един позитив. В чужбина обаче приказва по различен метод – за високия стопански напредък на страната и даже кани вложители. Ако някой желае да бъде министър-председател, би трябвало да си направи партия, да построи структури, да обиколи страната и да убеди хората. Това сподели ръководителят на Народното събрание и регионален координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева пред над 250 младежи от цялата страна по време на 12-ия Летен университет на младежката конструкция на ГЕРБ, който се организира във Варна.

Цвета Караянчева разяснява, че не прилича на най-голямата опозиционна партия в България да отсъства няколко месеца от парламентарния живот. " Обещаваха ни сериозна законодателна активност, към момента я чакаме “, означи тя и попита къде е отишла Елена Йончева, която преди европейските избори беше извънредно дейна и обикаляше институциите с папки. " Йончева се скри, само че на оклеветените хора и институции извинения не бяха поднесени “, подсети ръководителят на Народното събрание. Тя показа упованията си предизборната акция да бъде цялостна с черен пиар и посъветва младежите да не се поддават на провокациите на опозицията.

Караянчева разиска с младежите развиването на районите и ролята на сполучливото локално самоуправление за стабилността на страната. " Нашите политически съперници колкото и да приказват, че не ставаме – делата ни споделят друго. За 10 години направихме неща, които никой различен преди нас не беше съумял. Нашите кметове са най-успешните в страната, а държавното управление ни и министър председателят Борисов имат интернационален престиж и обезпечават непоклатимост в страната. Така се основават вероятности за позитивна смяна на живота на хората “, акцентира ръководителят на българския парламент.

Към младежите от ГЕРБ Цвета Караянчева се обърна с думите: " Правете политика със сърце. Ние не сме политици, с цел да се забележим по малкия екран, а с цел да оказваме помощ на хората, ние работим за тях. Гражданите чакат от нас решения и ние с делата си би трябвало да се борим за тяхното доверие не един месец, а непрестанно “, сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР