Президентът Румен Радев бе освиркан от група граждани на паметника

...
Президентът Румен Радев бе освиркан от група граждани на паметника
Коментари Харесай

Освиркаха президента Радев на Шипка ВИДЕО

Президентът Румен Радев бе освиркан от група жители на паметника Шипка през днешния ден. Това демонстрират фрагменти, които се популяризират в обществените мрежи.

 Шипка

Държавният глава реши да държи тирада, макар че формалните празнувания бяха анулирани . Това очевидно не се е харесало на част от присъстващите, като измежду тях бяха видяни последователи на Съюз на демократичните сили.



Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пък напусна площада под паметника, щом Радев стартира да приказва. Тя разгласи, че е на върха като елементарен жител. И при предходна демонстрация с присъединяване на Радев имаше освирквания.

Караянчева отговори на изявлението на президента за операцията



 Шипка
Това се случи на възпоменанието пред паметника на Левски в деня на обесването му. Тогава "червени " атитки дюдюкаха по време на тирада на столичния кмет Йорданка Фандъкова .
А през днешния ден Радев подцени рекомендациите на здравните управляващи и даже ги иронизира, като сподели, че България е дала голям принос към международната медицина - съумяла е да изолира два разнообразни варианта на ковид , един на Шипка и различен в София.

Източник: dariknews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР