Президентът Росен Плевнелиев и водещата на прогнозата за времето по

...
Президентът Росен Плевнелиев и водещата на прогнозата за времето по
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев и Деси Банова: “Не сме излъгали никого!”

Президентът Росен Плевнелиев и водещата на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова дадоха своето първо изявление като двойка.

Това се случи в предаването “На кафе ”, а пред водещата Гала двамата проговориха искрено за връзката си.
“Нито желаеме, нито можем да скрием нашата обич. Молим и за успокоение, ” обявиха те във връзка с общественото внимание, което получиха връзките им.

В рамките на няколко седмици Плевнелиев и Банова се трансфораха в най-обсъжданата двойка у нас, което ги предизвика да дадат изявлението пред Гала. “Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина упованията ми, ” споделя Банова. “Не бях подготвена за чак толкоз огромен медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме наблюдават. Опитвам се да виждам от радостната страна на нещата. ”

“Деси е доста смела, тя е воин, ” безапелационен е президентът. “Денонощно я преследват. Не желаеме по никакъв метод да парадираме с известността си. ”
“Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме почтен метод към всички. Нашите близки и другари, някогашните ни сътрудници и децата ни схванаха.

Давахме си сметка какъв брой е значимо да бъдем правилни. На никого нищо неприятно не сме създали, свободни сме и имаме цялостното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече положителна сила ”, добави още президентът Плевнелиев. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР