Президентът не работи за българския национален интерес. В конституцията има

...
Президентът не работи за българския национален интерес. В конституцията има
Коментари Харесай

Василев отговори на президента за промените в Конституцията: Там не е записано колко трябва да е доверието в депутатите

Президентът не работи за българския народен интерес. В конституцията има ясно декларирани правила кой може да я пипа. Там написа 2/3 от депутатите като иам единодушие по текстовете. Няма записано какво е доверието или недоверието към тези депуатати. Това съобщи финансовият министър в отговор на рецензиите на президентът, който по-рано през днешния ден съобщи, че не е обикновено парламент с сериозно ниско гражданско доверие да протяга ръка на Конституцията. 

Василев разяснява и концепцията на Радомир Чолаков - Борисов министър председател, той и Делян Пеевски вицепремири. " Това бих го поставил в категроия научна фантастика. Не е значимо кой какво приказва, а какво се случва. От началото на това държавно управление приехме законите за второто заплащане на ПВУ, това докара до основаване на антикорупционната комисия, потеглиха основни промени в регулаторите, сега вървят промени в Конституцията ". 

Моите връзки са прагматични с Народното събрание. За благополучие или за злощастие като финансов министър ми се налагало да одобрявам три пъти бюджет или актуализация на бюджет без ясно парламентарно мнознство. Това значи, че би трябвало да се работи с всички политически сили. 

Относно думите на Борисов, че е водач на " ", финансовият министър сподели: " Аз съм един от съпредседателите на партията. Той уточни един от водачите. Не виждам конспирация в това ". 

По думите му изявлението му против министъра на опазването на здравето пристигна след реализирано единодушие по параметрите на бюджета и няма общо с визията на ГЕРБ. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР