Президентът на Южна Корея Юн Сук Йол каза в петък,

...
Президентът на Южна Корея Юн Сук Йол каза в петък,
Коментари Харесай

КНДР готова за нов ядрен тест

Президентът на Южна Корея Юн Сук Йол сподели в петък, че Северна Корея е подготвена да организира нуклеарен опит когато и да е, заяви " Йонхап ".

Юн отговори по този начин на въпрос на кореспондент по отношение на оценката на Министерството на защитата на Съединени американски щати дали Северът е завършил подготовката за осъществяване на нуклеарен опит още в границите на месеца.

" Ние имаме вяра, че освен в края на този месец, само че още от моето встъпване в служба, той е изцяло подготвен и може да го направи, когато реши ", сподели той пред кореспонденти, до момента в който дойде за работа.

Северна Корея организира поредност от проби на ракети с дребен до огромен обхват, откогато Юн встъпи в служба през май и се очакваше да извърши това, което би било нейният седми нуклеарен опит.

Директорът на Националната разследваща работа Ким Кю-хюн направи необявено посещаване във Вашингтон по-рано тази седмица, което провокира спекулации, че той ще се срещне с висши чиновници на разузнаването на Съединени американски щати, с цел да координират отговора си на възможна севернокорейска провокация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР