Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Украйна въведе санкции срещу руски физически и юридически лица

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога вкара в деяние решението на украинския Съвет за национална сигурност и защита по отношение на налагането на наказания във връзка с физически и юридически лица от Руската федерация, съобщи ТАСС, като се базира на оповестен декрет на Зеленски.

В четвъртък съветът утвърди предложенията, импортирани от Службата за сигурност на Украйна за използване на лични специфични стопански и други ограничаващи ограничения към физически и юридически лица от Украйна.

На 22 октомври 2018 година съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа декрет за налагане на стопански наказания "във връзка с вражески дейности на Украйна " към съветски лица. На основата на указа през декември 2020 година съветският министър председател Михаил Мишустин утвърди лист с 849 украински физически лица, на които се постановат наказания. Сред тях са ръководителят на Върховната рада Дмитрий Разумков, първият му заместител Руслан Стефанчук, ръководителката на делегацията на Украйна в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа Елизавета Яско, депутати от президентската секта "Слуга на народа ", добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР