Президентът на Украйна Володимир Зеленски спечели от , а България

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски спечели от , а България
Коментари Харесай

Нинова: Зеленски спечели, а Радев бе унизен

Президентът на Украйна Володимир Зеленски завоюва от, а България загуби. Българският президент бе потиснат, а българското държавно управление сподели хоп преди да е скочило . Това мнение изрази водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БиТиВи по отношение на визитата на украинския държавен глава у нас.

В причините на думите си, че кабинетът е споделил хоп преди да е скочил, Нинова възропта против решението за. Тя посочи, че има двойни стандарти щом реакторите могат да бъдат употребявани в Украйна, а не в България.

Нинова продължи рецензиите си по отношение на президента, като добави, че видяла Радев друг, не излъчващ достолепие и гледал обезпокоен в листчета. Президентът Радев няма една позиция по Украйна, а две - едната като ястреб на войната, а пред интернационалните сътрудници като гълъб на мира. Българска социалистическа партия е срещу опълчването на помощ на Украйна. Светът има потребност от мир, а войната измори и унищожи всички, сподели Нинова.

Тя посочи, че по време на държавното управление на Кирил Петков Българска социалистическа партия е била поръчител, че няма да се изнасят оръжия за Украйна и в последна сметка социалистите не го създали. След като падна държавното управление, се отприщи политическата вакханалия за Украйна, уточни Нинова.

" Зеленски изиска всичко без самолети. С какво усещане оставаме? Ще дадем всичко, което е изискал ли? " , запита тя.

Нинова се надява Русия да не нападне страна-членка на НАТО, каквато е и България, тъй като това към този момент ще значи Световна война.
 Радев желае да чува
Радев желае да чува " мир ", Зеленски - А какво ще кажете на Путин като пристигна при вас?

Каквото и да имате, би било недостатъчно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР