Президентът на Украйна Володимир Зеленски прогнозира, че войната на Русия

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски прогнозира, че войната на Русия
Коментари Харесай

Зеленски: Ако Путин умре, войната ще свърши

Президентът на Украйна Володимир Зеленски предвижда, че войната на Русия против страната му ще свърши, в случай че съветският му сътрудник Владимир Путин почине.

Ако това се случи, " вертикалата на властта " в Русия ще рухне и страната ще бъде парализирана, счита Зеленски, който говорѝ в  " Моят идващ посетител не се нуждае от показване " на Дейв Летерман по Netflix.

" Ако Путин почине, няма да има война ", сподели Зеленски. " Точно с това е рисков властническият режим, той е огромен риск. Защото не може всичко да зависи от един човек. Когато подобен човек си отива, институциите стопира. Ако него го няма, те ще се занимават с вътрешна политика, само че не - с външна ".

Украински медии и коментатори и западни наблюдаващи постоянно приказват, че съветският водач е тежко болен физически и душевен, но няма справедливи данни, които да удостоверяват това. " Диагнозите " варират от болест на Паркинсон до разнообразни типове рак, а изводите се вършат възоснова на елементи във външния тип, придвижванията и държанието на Путин, откакто той подреди военното навлизане в Украйна на 24 февруари 2022 година
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР