Президентът на Украйна Володимир Зеленски припомни на всички украинци, най-вече

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски припомни на всички украинци, най-вече
Коментари Харесай

Зеленски: Войната не е свършила, трябва ни международна подкрепа за наша победа

Президентът на Украйна Володимир Зеленски напомни на всички украинци, най-много на тези, които са надалеч от дейните военни дейности, че войната още не е завършила.

" Грешно е, незаслужено е, когато нашите бойци от фронта имат чувството, че за мнозина в тила войната наподобява свършила. За тези, които не са единствено надалеч от Донецка област или Никопол, от Салтовка, от граничните региони на Сумска, от Запорожска област. Мнозина въображаемо са надалеч от окопите, от ежедневната болежка на украинците. Сега, както беше и преди година, човек не може да бъде въображаемо надалеч от войната, макар че с помощта на нашите бойци същински военни дейности се правят географски надалеч от мнозина. Но и в този момент, както беше преди година, е значимо колкото се може повече украинци да оказват помощ за отбраната на страната, да оказват помощ за натрупването на интернационална поддръжка за нашата победа ", съобщи Зеленски във вечерното си видеообръщение.

Той добави, че нужно усилване на отбраната както от външни закани, по този начин и от вътрешни такива.

" Подкрепяйте нашите воини, когато е допустимо. Не забравяйте за акциите за набиране на средства за доброволци и се присъединете когато можете. Много е значимо всички, които имат осведомително въздействие, да вземат участие в осведомителната акция. Това се отнася освен за публицистите. Това се отнася за всеки, който може да популяризира истината за експанзията. Силата на Украйна е силата на всички тези, които се борят за Украйна и които оказват помощ на войните ", сподели още Зеленски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР