Президентът на Украйна Володимир Зеленски даде интервю за британския телевизионен

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски даде интервю за британския телевизионен
Коментари Харесай

„Не ми е интересно: Зеленски така определи преговорите с Путин ВИДЕО

Президентът на Украйна Володимир Зеленски даде изявление за английския ефирен канал Sky News, в което направи изказване за ориста на мирните договаряния с Владимир Путин. Зеленски сподели, че не се интересува от никакви договаряния.

В изявлението президентът на Украйна се базира на обстоятелството, че „ не схваща кой взема решенията в Русия “.

„ Това не ме интересува. Не е забавно да се срещаме с него, да приказваме. Наистина не разбирам кой взема решения в Русия “, сподели Зеленски пред публицист.

Владимир Зеленски също призна настъплението на съветската войска на изток. В същото време той разгласи " колосални загуби " в редовете на въоръжените сили на РФ.

„ На изток те се движат напред и губят доста хора “, сподели Володимир Зеленски. Но политикът замълча за предаването на Соледар. Владимир Зеленски не приказва и за насилствена готовност в Украйна заради липса на боен личен състав.

Кремъл реагира на изказванията на Владимир Зеленски. Дмитрий Песков, представител на Владимир Путин, означи, че украинският президент се готви за война. Самият той от дълго време е престанал да бъде " вероятен събеседник " на Путин, акцентират от Кремъл.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР