Президентът на Украйна Влодимир Зеленски, който се готви да открие

...
Президентът на Украйна Влодимир Зеленски, който се готви да открие
Коментари Харесай

Като Путин: Зеленски ще подкара камион по моста

Президентът на Украйна Влодимир Зеленски, който се готви да открие публично мост над река Днепър, ще вземе образец от съветския си сътрудник Владимир Путин, като ще се качи зад кормилото на КАМАЗ, и ще подкара самичък камиона по оборудването, оповестяват съветски източници.

Това има връзка и с облога, подписан сред Зеленски и кмета на гр. Днепър (бивш Днепропетровск) Борис Филатов. Вторият даде обещание, че в случай че не завърши от дълго време бавещия се ремонт на моста до 14 септември ще подаде оставка. Зеленски пък, както разказал пред медиите ръководителят на кабинета на президента на Украйна Андрей Богдан, персонално ще открие моста и ще премине по него на кормилото на КАМАЗ.

Зеленски стартира да се учи от водач от международен мащаб, какъв е съветският държавен глава Путин, злобничко разясняват в Русия. Според тях украинският президент ще показва почитание към съветската страна, в случай че ръководи, създавания в Русия камион КАМАЗ.

Много алегорично би било от страна на Зеленски в случай че стартира своето посещаване в съветския Крим посредством пътешестване по величествена конструкция като Кримския мост, разясняват в Москва.

Мостът от Краснодарския край до Крим е най-дългият в Русия. Дължината му е 19 километра. Строежът му стартира през февруари 2016 година, като началото на придвижването на колите в началото беше планувано за декември 2018 година. Въпреки това строителните работи завършиха по-рано по-рано, а трафикът по моста потегли през май предходната година.

На 15 май Путин мина през моста на КАМАЗ, водейки ескорт от тридесет тежки камиона, които тестваха структурата. На идващия ден мостът беше отворен за коли и рейсове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР