Президентът на Тотнъм Даниел Леви е взел решение, че няма

...
Президентът на Тотнъм Даниел Леви е взел решение, че няма
Коментари Харесай

Даниел Леви не пуска Кейн в друг клуб от Англия

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е взел решение, че няма да продаде звездата на отбора Хари Кейн в различен клуб от Англия. По всичко проличава, че нападателят ще си тръгне през лятото, като максимален интерес към него има от страна на Манчестър Юнайтед, а Челси също следи от близко обстановката. Изглежда обаче и двата клуба нямат късмет да вземат тарана в редиците си, твърди " Дейли Мейл ".

През 2021 година 29-годишния състезател бе пред трансфер в Манчестър Сити. Сделката изглеждаше съвсем приключена, само че в последния миг пропадна поради прекомерно високите финансови искания на Тотнъм. Изглежда още тогава Леви е взел решението, че няма да пусне звездата си в различен съперник от Премиър лийг.
 Ливърпул и Тотнъм сътвориха голова фиеста с инфарктен край Ливърпул и Тотнъм сътвориха голова фиеста с инфарктен край
Така единственият различен вид за трансфер на Хари Кейн остава Байерн (Мюнхен). Германският гранд от дълго време е по петите на голаджията, само че пък баварците надали ще се съгласят да платят желаните от Даниел Леви 100 милиона паунда за този футболист. Преди време към него интерес имаше и от Реал Мадрид и Барселона, само че сега испанските грандове имат други цели.

Всичко това прави бъдещето на Кейн много нестабилно. Много евентуално това ще значи, че той ще остане най-малко още един сезон в Тотнъм, преди да потърси ново предизвикателство. Нападателят прави следващия си мощен сезон за " шпорите ", като има 27 гола и 5 асистенции в 45 мача. Големият проблем за играча обаче си остава фактът, че отборът ще запише поредна акция без трофей, а има заплаха да не успее да се класира и за Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР