Президентът на страната ни излиза и говори неща, които нямат

...
Президентът на страната ни излиза и говори неща, които нямат
Коментари Харесай

Маноил Манев: Президентът говори неща, които нямат общо с действителността

Президентът на страната ни излиза и приказва неща, които нямат нищо общо с действителността, сподели в студиото на " Сутрешен блок " депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. С всичко бих бил склонен, в случай че това не беше президентът на България, в случай че беше в действителност политическата персона, лидера на партия или лидера на коалиция от партии, които се борят за някакви последващи избори, за партийни някакви неща, бих бил склонен, той може да си каже каквото си желае, каквото мисли, каквото вижда, продължи Манев.

Депутатът от ГЕРБ не е склонен с думите на Радев, че няма битка с корупцията.

По думите на Манев, до момента в който президентът приказва, " в същото време министър председателят на България е на мястото, където се работи ".
Маноил Манев - народен представител отт ГЕРБ: Показателно е - един работи, един прави нещо, оказва помощ да се случат нещата и 70 години не са правени. Другият си излиза и ролята на президента е доста хубава - там можеш да си приказваш, но никой не те пита какво си направил. Въпросът е да си приказваш.
Как президентът я разбра тази рецесия,, в случай че държавното управление не вършеше работата си по тази рецесия. Не връщаме отпадъци в Италия, не ги откриваме по контейнерите и не ги връщаме назад. Когато има действителна работа на прокуратура, на държавно управление, на хора, на кмета на Перник, който не е от ГЕРБ, не е от ръководещата коалиция, когато работиш си неприятен, сподели Манев.

Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР