Президентът на Спортинг (Лисабон) Бруно де Карвальо размисли и отмени

...
Президентът на Спортинг (Лисабон) Бруно де Карвальо размисли и отмени
Коментари Харесай

Президентът на Спортинг прости на футболистите си за загубата от Атлетико

Президентът на Спортинг (Лисабон) Бруно де Карвальо размишления и анулира решението си да в профил от тима съвсем всички титуляри поради слабата им игра при загубата от Атлетико Мадрид с 0:2 в Лига Европа.

Поражението вбеси клубния необут и той упрекна някои от играчите, че не са се раздали задоволително за тима. Де Карвальо разгласява пост във Facebook, с който подлага на критика играчите, като ги назова капризни деца. Това провокира ответна реакция и 19 играчи на Спортинг разгласиха едно и също известие в обществените мрежи, с което заплашиха да бойкотират подготовка на тима, до момента в който президентът не им се извини.

По-късно де Карвальо премисли решението си, изтри обявата си и разреши на треньора Жорже Жезус да реши кои играчи да попаднат в групата за идния турнирен мач в Португалия против Пасош Ферейра.
" Имахме среща и какво сме си говорили, си остава сред нас. Най-важното е, че президентът ми даде право самичък да преценява на кои играчи да разгадавам ", сподели Жезус на конференцията преди мача с Пасош Ферейра. Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 5 април  Атлетико Мадрид 2:0краен резулат  Спортинг (Лисабон)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР